V-Nuntium - Wouter Mulders

V-Nuntium

BELGICA Per nuntium V

Nieuws, in blokjes van vijf.
Kort, betrouwbaar en zonder al te grote leesinspanning.

 • Goals in de JPL: België boven, net geen podium voor Nigeria ondanks Onuachu
  on 21 april 2021

  De reguliere competitie van de Jupiler Pro League kende afgelopen zondag haar einde. Liefst 914 doelpunten vielen er de afgelopen 34 speeldagen te noteren. Het vaakst zorgde een Belg voor het feest. Ook de spelers uit Frankrijk en Senegal mogen mee op het podium van landen die het vaakst scoorden in de Jupiler Pro League.

 • Eleven Sports is helemaal klaar voor de eindstrijd: ‘De Play-Offs are calling’
  on 21 april 2021

  Zondag staat de bekerfinale op het programma. Daarna kan de volledige focus van de Belgische supporters richting de Play-Offs. Bij Eleven Sports hebben ze er alvast zin in. Onder de noemer ‘The Play-Offs are calling’ probeert men iedereen warm te maken voor de titelstrijd en de strijd om de Europese tickets.

 • Standard roept supporters op om niet samen te komen voor bekerfinale
  by Ruben Van der Hoeven on 21 april 2021

  Standard roept zijn supporters op niet samen te troepen voor de finale van de Beker van België, komende zondag tegen KRC Genk. “Spijtig genoeg blijft de gezondheidssituatie zeer ernstig en is er geen enkele speelruimte voor onze club omtrent de strikte regels die opgelegd zijn door de overheid”, zo klinkt het woensdag op de clubwebsite. 

 • “Preud’homme vergeleek ons parcours bijvoorbeeld met een wielerwedstrijd”
  on 21 april 2021

  Igor De Camargo wordt volgende maand 38 jaar en is nog steeds actief op de Belgische velden. De Braziliaanse Belg heeft veel trainers meegemaakt en over iedereen valt er wel iets te vertellen. Over het bijgeloof van Michel Preud’homme tot zijn ervaring in Bernabue.

 • De Play-Offs komen eraan: promofilmpje doet ‘goesting’ van de fans enkel toenemen
  on 21 april 2021

  Deze zondag staat de finale van de Croky Cup gepland, maar de Belgische voetbalfans kijken minstens evenzeer uit naar de start van de Play-Offs. Rechtenhouder Eleven Sports speelt daar gretig op in met een creatief promofilmpje, waarin de verschillende deelnemers elkaar al even uitdagen. Club Brugge, Royal Antwerp FC, RSC Anderlecht en KRC Genk: bring it on!

Sectiones

Ander nieuws, in blokjes van drie.
Direct, betrouwbaar en interessant.

Kepler News and Features Kepler News and Features RSS

Het Nieuwsblad : Wielrennen Het Nieuwsblad : Wielrennen

Het laatste filmnieuws! – FilmTotaal Het laatste filmnieuws met trailers, foto’s, achtergronden, acteurs en actrices, informatie, filmposters en discussie.

Het Nieuwsblad : Bree Het Nieuwsblad : 3960 – Bree

 • Nieuwe trajectcontroles in Neeroeteren, Bree, Eisden en Lanklaar
  on 21 april 2021

  Wegen en Verkeer Limburg is gestart met het plaatsen van signalisatiepalen voor trajectcontroles. De eerste trajectcontrole komt tussen Neeroeteren en Bree, later volgt die op de Maaslandse Rijksweg.

 • Werken Kloosterstraat
  on 20 april 2021

  Tijdens het opbreken van de verharding voor de start van de rioleringswerken heeft de aannemer vastgesteld dat de waterleiding in de Kloosterstraat pal bovenop de oude riolering ligt.

 • Koffiemachine uit huis gestolen in Bree
  on 20 april 2021

  Inbrekers sloegen toe in de Oudestraat in Bree. De daders drongen het huis binnen en namen een koffiemachine mee. De diefstal werd dinsdag vastgesteld.

 • Ree zit klem in hekwerk boven spoorwegbedding: brandweer bevrijdt dier
  on 19 april 2021

  De brandweer heeft maandagochtend een ree moeten bevrijden die 3 meter boven de grond klem zat in een hek. Het onfortuinlijke dier werd even verderop weer vrijgelaten.

 • Drie gewonden bij ongeval in Bree
  on 18 april 2021

  Bij een ongeval zondag om 11.15 uur in de Kookshoofstraat in Bree botsten twee auto’s. Drie mensen raakten gewond: een man (43) en vrouw (41), beiden uit Kinrooi, en een vrouw (63) uit Bree.

Benieuwd naar nieuws van eigen pen & Potlood?