V-Nuntium - Wouter Mulders

V-Nuntium

BELGICA Per nuntium V

Nieuws, in blokjes van vijf.
Kort, betrouwbaar en zonder al te grote leesinspanning.

 • ‘RSC Anderlecht kon Club Brugge-huurling Chong niet betalen’
  on 27 februari 2021

  Bij RSC Anderlecht zat (en zit) men dit seizoen met aanvallende problemen en probeerde men dat deze winter op te lossen met enkele huurspelers. Onder andere Jacob Bruun Larsen en Abdoulay Diaby werden gehaald, maar paars-wit dacht nog aan een andere speler… Tahith Chong.

 • Pijnlijk: United-verdediger Lindelöf plant knie in gezicht van zijn tegenstander
  on 26 februari 2021

  Kamizake-piloot Victor Lindelöf tot uw dienst! De Zweedse verdediger van Manchester United liet zich donderdagavond van zijn mindere kant zien door zijn knie in een luchtduel vol in het gezicht van Real Sociedad-aanvaller Jon Bautista te planten.

 • ‘Club Brugge is een fantastische club voor hem’
  on 24 februari 2021

  Club Brugge zocht deze winter naar versterking op de flanken en vond die in de vorm van Tahith Chong. Het leende hem van Man United en haalde Chong weg bij Werder Bremen, waar hij niet al te vaak aan de bak kwam. Bij Man United ziet men Chong inmiddels wel overtuigen.

 • Sky Sports: ‘onder meer Spurs en BVB ‘potential suitors’ van Henderson’
  on 23 februari 2021

  Dean Henderson maakte tijdens het seizoen 2019/2020 furore als huurling van Sheffield United, maar speelt inmiddels weer tweede viool bij Manchester United, achter David De Gea. De 23-jarige doelman heeft echter tal van opties, als hij besluit om The Red Devils te verlaten, meldt Sky Sports.

 • Monaco-verdediger wijst Man United af: “Het was de juiste beslissing”
  on 23 februari 2021

  Benoît Badiashile, de talentvolle negentienjarige verdediger van AS Monaco, heeft in de zomerse transferperiode een aanbod van Manchester United afgeslagen. Badiashile vond het voor zijn ontwikkeling beter om bij Monaco te blijven.

Sectiones

Ander nieuws, in blokjes van drie.
Direct, betrouwbaar en interessant.

Kepler News and Features Kepler News and Features RSS

Het Nieuwsblad : Wielrennen Het Nieuwsblad : Wielrennen

Het laatste filmnieuws! – FilmTotaal Het laatste filmnieuws met trailers, foto’s, achtergronden, acteurs en actrices, informatie, filmposters en discussie.

Het Nieuwsblad : Bree Het Nieuwsblad : 3960 – Bree

Benieuwd naar nieuws van eigen pen & Potlood?